Hinnasto laserpelikeskus

 

Peliajan varaus


Varaathan pelisi joko puhelimella 0503189995 tai sähköpostilla:
posti (at) gamecenter.fi

Pelit alkavat tasatunnein

Saavuthan paikalle noin 10 min ennen pelin alkua.

Ennen varsinaista peliä pelaajille pidetään koulutus, jossa käydään läpi pelin säännöt ja varusteiden käyttö. Kaikki pelaajat saavat myös Sotilaspassin, johon kirjataan taisteluhistoria sekä mahdolliset ylennykset.

Scrollaa sivun loppuun, siellä tärkeää tietoa peliin tarvittavasta vastuuvapauslomakkeesta!

 

Hinnasto


Laserpelit Laserpelikeskuksen laserpelit kympillä

Tunti laserpeliä: 20 € / 1 tunti / hlö

Sarjakortti: 10 peliä / 160 € / 10 tuntia

Koko pelitila omaan käyttöön: 330 € / 1 tunti, max. 20 yhtäaikaista pelaajaa

Tarrapallosota

Tunti tarrapallosotaa: 10 € / 1 tunti / hlö

Koko pelitila omaan käyttöön: 250 € / 1 tunti

Meillä voit maksaa Smartum-liikuntaseteleillä sekä Ticket-kortilla.

 

Yrityslippu ja vakiovuorot


Yrityslipulla henkilökuntasi voi pelata vapaasti omalla ajallaan tai halutessasi voitte ottaa vakiovuoron yritykselle, jolloin joka viikko tila on varattu samaan aikaan käyttöönne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityslipuista!

Yrityslippu Laserpelikeskus Kuopio

Lasten Laserpelisynttärit


Järjestä Laserpelikeskuksessa lasten synttärit!

Syntymäpäiväjuhlien kesto on 1,5 tuntia: 45 min pelaamista ja 45 min herkuttelua omassa juhlatilassa. Lasersota sopii sekä isoille että pienille pelaajille!

Hinta: 250 € / 10 henkilöä
Lisähenkilöt: 10 € / henkilö (max. 20 hlö)

Synttärit voi järjestää myös pienemmille porukoille siten, että pelaajista maksetaan 20€/pelaaja/tunti ja pelituntiin voi tulla loput pelaajat ulkopuolelta.

Tarjoilun voit hoitaa itse juhlatilaamme tai voit ottaa meiltä pizzapaketin: 10€/pizza + 2€/limu.

 

Syntymäpäivät laserpelikeskuksessa

Lasten Tarrapallosynttärit


Vietä vauhdikkaat lasten tarrapallosynttärit!

Syntymäpäiväjuhlien kesto on 1,5 tuntia: 45 min pelaamista ja 45 min herkuttelua omassa juhlatilassa. Tarrapallosynttärit sopii sekä isoille että pienille pelaajille!

Hinta: 199 € / 10 henkilöä
Lisähenkilöt: 10 € / henkilö

Synttärit voi järjestää myös pienemmille porukoille siten, että pelaajista maksetaan 20€/pelaaja/tunti ja pelituntiin voi tulla loput pelaajat ulkopuolelta.

Tarjoilun voit hoitaa itse juhlatilaamme tai voit ottaa meiltä pizzapaketin: 10€/pizza + 2€/limu.

 

Lasten syntymäpäiväjuhlat laserpelikeskuksessa

Tyky-päivät


Järjestä Tyky-päivä Laserpelikeskuksessa!

Laserpelissä joukkuepeli kehittää tiimityötaitoja. Varaamme koko peliareenan käyttöönne ja pelikeskuksessa oleva neuvotteluhuone on käytössänne koko tapahtuman ajan. Tiloihin voidaan ottaa mieleinen tarjoilupaketti.

Voit valita erilaisista paketeistamme juuri yrityksellesi sopivan elämyksen. Mikäli yrityksesi kaipaa pelkoa ja jännistystä niin takaamme että kouluttajamme saavat polvet tutisemaan ja pumpun hakkaamaan, mutta voit valita myös pelkällä hurtilla huumorilla varustetun paketin, jonka kolmimielisyys ja sen laajuus on vain teistä itsestänne kiinni. Kerro meille haaveesi ja toiveesi, niin teemme unelmistasi totta!

Tunti 330€ / 20 hlöä  

Voit sisällyttää pakettiin kahvituksen ja ruokapalvelut pakkiruokailusta ravintolamenuun tai pelkkään makean herkutteluun - ihan kuin vain haluat. 

Kysy tarjous pidemmistä paketeista!

Tyky-päivät laserpelikeskuksessa

Polttariporukat


Laserpelikeskuksessa järjestät vauhdikkaat ja ikimuistoiset polttarijuhlat! Voit varata meiltä juhlat sisältäen simputusta, räävitöntä huumoria, kaksimielisyyksiä ja nöyryytystä, tai sitten vaikka pelkkää hempeilyä ja pelkkää pumpulia pullamössöpainia - ihan kuin vain haluat - me toteutamme unelmasi!

Mikäli haluat palauttaa mieleen armeijan kurituksen ja simputuks sen kaikissa äärimmäisissä muodoissaan, on se nyt mahdollista - mennään hermoja raastavalla tyylillä eteenpäin niin pitkään kunnes Turvasana kajahtaa ilmoille. 

Polttariporukoille meillä tarjolla myös paljon erilaisia pilailutarvikkeita myymälässämme.

Kysy tarjous!

Polttarit laserpelikeskuksessa

Yksittäispelaajat


Tarjoamme yksittäispelaajille 10 kpl sarjalippua, jolloin henkilö pääsee pelaamaan haluamallaan ajalla 10 tuntia laserpeliä. Lippu on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Luokkaretket ja harrasteporukat


Kysy tarjouksemme ja varaa peliaika ajoissa!

Pelaamaan laserpelikeskukseen


Vastuuvapautuslomake

Edellytämme jokaiselta pelaajalta allekirjoitettua vastuuvapautuslomaketta. Sotapelialue on verraten laaja alue ja mikäli ohjaajien neuvoja ei noudateta, voi yhteentörmäyksiä sattua - toisaalta kun peli on niin hauska, niin säännöt tuppaavat unohtumaan kaikenikäisiltä. Voit tulostaa lomakkeen täältä etukäteen tai voit allekirjoittaa sen paikanpäällä.

Vuoron peruutus

Varattu vuoro tulee peruuttaa viimeistään vuorokautta ennen pelivuoroa. Käyttämättömistä vuoroista tai myöhemmistä peruutuksista veloitamme hinnaston mukaisen maksun.

Ota yhteyttä niin räätälöidään sopiva paketti hulvattomaan hauskanpitoon!